F.A.Q

 1. Sp .: Hvordan afgiver jeg en ordre?

A: Du kan afgive ordrer fra vores websted på den hurtigste og mest sikre måde. Kortholderne skal tilbyde kontaktoplysningerne på stedet, så vi får dit navn, adresse, by, stat eller provins, postnummer, land, telefon og e -mail samt finansielle oplysninger og bestillingsoplysninger. Disse oplysninger indsamles og bruges til at behandle transaktionen og til internt regnskab og andre procedurer. Og systemet sender en ordrebekræftelses -e -mail for at bekræfte alle oplysninger korrekt for hver ordre.

 1. Sp .: Skal jeg betale moms?

A: Nej, der er ingen moms på vores websted.

 1. Sp .: Er det sikkert at købe i vores online butik?

A: Alle online betalinger er sikre og sikre. Vi har skabt et sikkert transaktionsmiljø. Det bestillingssystem, vi brugte, er branchestandarden for krypteringsteknologi-for at beskytte dine private oplysninger, der er registreret på vores websted. Krypteringssystemet giver dig sikkerhed og ro i sindet, når din browser og dit lokale netværk understøtter brugen af ​​krypterede datatransmissioner.

 1. Sp .: Hvad kan jeg gøre, hvis jeg ikke kan afgive en ordre med succes online?

A: Hvis du støder på dette problem, skal du prøve følgende trin: Først skal du rydde cookies, genstarte browseren, slukke Firewall og derefter prøve igen. For det andet, hvis problemet fortsætter, skal du ændre en anden computer eller en anden internetbrowser, f.eks. Firefox, og derefter prøve. Eller du kan prøve at logge ind efter flere timer. Sidst, hvis ovenstående trin ikke virker, kan du kontakte os.

 1. Sp .: Hvordan kan jeg foretage en retur eller bytte?

A: Ja, hvis du ikke er tilfreds med dit køb, kan du kontakte os for bytte eller returnering. Vores returpolitik er inden for de første 2 uger efter, at du har modtaget produktet. Produktet må ikke være slidt eller beskadiget. Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med varen, men fejlen ikke skyldes os, skal du betale for forsendelsesgebyret og bankens servicegebyrer for varebytte. Hvis du anmoder om refusion, fratrækker vi forsendelsesgebyret fra din konto. Men hvis et faktuelt bevis på, at fejlen var forårsaget af os, ville vi tage det fulde ansvar og ville ikke opkræve yderligere gebyrer.

 1. Sp .: Hvordan kan jeg spore min ordre?

A: Normalt sender vi varen og giver dig et sporingsnummer inden for 24 – 48 timer efter bestillingen er vellykket, vi sender e -mail til trackingnummer og sporingswebsted til dig (så sørg for, at den e -mail, du angiver, er effektiv). Bemærk, at transportørens websted muligvis ikke opdaterer poster og pakkestatus i tide. Og hvis du ikke modtager din pakke inden for 15 arbejdsdage, bedes du kontakte kundeservice for at få hjælp.

 1. Sp .: Vi fik vores sporingsnummer for to dage siden, men vores ordre vises ikke i dhl eller ems tracking system?

A: Nogle gange er der et par dages forsinkelse, hvis forsendelsen er sikkerhedskopieret på grund af stor efterspørgsel, før varer dukker op i systemet. Eller sporingssystemer kan blive forsinket på grund af visse faktorer i DHL- eller EMS -sporingssystem.

 1. Sp .: Accepterer du internationale ordrer?

A: Ja, vi er professionelle i behandling af internationale forretninger og har stor erfaring med at gøre dette. Indtil nu accepterer vi ordrer fra de fleste af verdens lande, såsom Australien, Belgien, Canada, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Grønland, Japan, Korea, Luxemburg, Malaysia, New Zealand, Norge, Portugal, Spanien, Sverige , Schweiz, Taiwan, Storbritannien og USA direkte på vores websted. Hvis du ikke er sikker på forsendelsesdestinationerne, bedes du kontakte os, så svarer vi dig rettidigt.

 1. Sp .: Kan jeg ændre min ordre, efter at mit kreditkort er blevet debiteret?

A: Vær opmærksom på, at når en ordre er blevet placeret og behandlet, er det svært at foretage ændringer og annullering. Hvis du vil ændre din ordre, bedes du kontakte os. Vi vil gøre vores bedste for at imødekomme din situation. Men når din ordre er blevet afsendt, kan ordren ikke ændres eller annulleres.

 1. Sp .: Hvad er forsendelsesmulighederne og leveringstiden?

A: Alle ordrer er fremskyndet forsendelse, EMS, DHL er de vigtigste leveringsmetoder, men andre er også tilgængelige lige i henhold til dine destinationer, såsom TNT, UPS og andre. Anslået ankomsttid er normalt 5-15 dage.

 1. Sp .: Hvor lang tid tager det at behandle udvekslingen eller refusionen?

A: Total tid består af to dele. Den første del er behandlingstiden. Dette er det tidspunkt, hvor din anmodning om bytte eller refusion plus vores behandlingsprocedure. Den anden del er den faktiske leveringstid. Dette er den tid, det tager for pakken at blive udvekslet og leveret til dig igen. Det tager normalt 5-15 dage. For refusion tager det cirka 2-3 dage for kreditkortselskab at behandle refusionen, du kan tjekke din kreditkortkonto 15-60 dage senere.Det afhænger hovedsageligt af overførselshastigheden mellem forskellige banker i forskellige lande. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ikke modtager det efter 60 dage!

 1. Sp .: Skal jeg betale et ekstra gebyr for udvekslingen eller refusionen?

A: Det afhænger. Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med varen, men fejlen ikke skyldes os, skal du betale for forsendelsesgebyret og genforsendelsesgebyret for varebytte. Hvis du anmoder om refusion, refunderes den første forsendelse ikke. Men hvis et faktuelt bevis på, at fejlen var forårsaget af os, ville vi tage det fulde ansvar og ville ikke opkræve yderligere gebyrer.

 1. Sp .: Hvad skal jeg gøre, hvis min ordre aldrig ankom?

A: Hvis din ordre viser, er din pakke blevet sendt, og du ikke modtager den om 2 uger. Kontakt venligst kundeservice for at få hjælp.

 1. Sp .: Kan jeg ændre eller annullere min ordre, efter at ordren er afgivet?

A: Hvis du vil annullere eller ændre ordre, bedes du kontakte vores kundeservice inden for 24 timer. Men kunden vil blive opkrævet 10% gebyrer. Vi kan heller ikke acceptere aflysningen, når vi allerede har afsendt varerne. Du skal også ændre en forkert ordre inden for 24 timer før den blev afsendt, så vi kan annullere den forkerte ordre, så du kan afgive en ny korrekt ordre.

 1. Sp .: Gør du restordrer?

A: Vi foretager ikke tilbagebetalinger. Varerne, hvis du bestilte, er udsolgt, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at bede om en erstatningsvare. Bestillinger, der ikke er på lager, kan annulleres, medmindre der anmodes om en ny vare.

 1. Sp .: Jeg har aldrig modtaget min ordre, hvad skal jeg gøre nu?

A: Kontakt venligst vores kundeservice første gang, hvis din ordre er over den forventede leveringsdato. Du kan også kontrollere sporingsoplysningerne på onlineposten, hvis det er blevet leveret, kan du kontakte dit familiemedlem eller naboer. Du bør også være opmærksom på din postkasse, fordi posttjenesten muligvis efterlader en meddelelse til dig fra dit lokale postkontor. Hvis vi fastslår, at din forsendelse ligger uden for vores forventede leveringstid, vil vi starte et spor med fragtfirmaet for at finde den. Tillad op til 20 arbejdsdage, før sporet er fuldført, når du advarer os om problemet. Hvis pakken kan findes, vil den blive leveret til dig. Hvis afsenderen ikke kan finde den originale forsendelse, sender vi enten en erstatning eller udsteder en refusion. Så snart sporet er fuldført, sender vi dig en meddelelse via e -mail. Vi er ikke ansvarlige for pakken, hvis der er fejl i forsendelsesoplysninger.

 1. Sp .: Hvorfor kan jeg ikke se refusionen på min konto?

A: Så snart din anmodning accepteres, behandler vi din refusion og anvender automatisk en kredit på dit kreditkort eller den originale betalingsmetode inden for 7 dage. Tjek derefter din konto først. Bemærk, at afhængigt af dit kreditkortselskab kan det tage yderligere 15-60 hverdage, efter at din kredit er blevet ansøgt om, at det kan bogføres på din konto. Men omkring det nøjagtige tidspunkt, hvor refusionen kommer til din konto, bedes du ringe til dit kreditkortselskab.

 1. Sp.: Jeg sendte dig en e-mail for 3 dage siden, hvorfor har jeg intet svar?

A: Vi forsøger at besvare e-mails inden for 24 timer. Hvis du ikke har modtaget et svar fra os, er din e-mail muligvis ikke blevet modtaget eller blokeret e-mails fra os, for ikke at spilde din tid, skal du tilføje vores e-mail til din liste, efter at du har afgivet ordren. Vi modtager mange kunders e-mails hver dag og forsøger at svare på dem alle, men nogle gange kan din e-mail ved et uheld blive slettet af vores spam-blokering. Send os en e-mail igen, hvis du ikke har modtaget et svar inden for 1 dage, undtagen at weekender tillader det i 2 dage.

 1. Sp .: Er alle dine varer autentiske?

A: Alle produkter fra vores websted leveres af den officielle samarbejdsfabrik.

 1. Sp .: Er der nogen chance for, at jeg kan kontakte din virksomhed via telefon?

A: Vi beklager meget, at vi ikke betjener dig via telefon nu. Vores kundeservice betjener alle kunderne via e -mail i arbejdsdage. Kontakt os venligst, hvis du ikke er i tvivl om FAQ, send en e -mail til vores kundeservice. Tak for dit besøg, støtte og bestilling og nyd din shopping i vores online butik, Tak!