Forsendelse & Retur

Forsendelse

Vores virksomhed vil tage den hurtigste forsendelse i verden, herunder EMS, DHL. De fleste ordrer sendes via International Express Mail Service og ankommer normalt inden for 1 uge. Vi er en professionel online -forhandler og samarbejder med EMS på lang sigt. Alle ordrer er forsikret for det fulde købsbeløb og kan spores på EMS -webstedet.

Under normale omstændigheder, hvis du bestiller og betaler på samme dag, vil varerne blive sendt dagen efter. I tilfælde af ferie kan de blive forsinket tilsvarende. Normalt har levering af pakker brug for 7 – 14 dage for at ankomme til de lande, der ofte transporteres, som f.eks. USA, Storbritannien, Tyskland og Frankrig. Andre lande har brug for 10-15 dage; fjerntliggende lande har brug for 15-25 dage.

• Sørg for at være hjemme, når pakker forventes at ankomme.
• Alle pakkerne sendes i en anden kasse.
• Kontakt os i forbindelse med engroshandel! Gratis forsendelse og stor rabat kan tilbydes.

Returpolitik

Inden du nyder let bytte- og returpolitik, skal du kontakte os for leveringsadresse, før du sender varerne tilbage. Alle varer, der sendes tilbage til os, skal være i deres originale stand, dvs. ubrugte, uvaskede, med alle tags vedhæftet.

Bekræft venligst farve, størrelse og stil, når du afgiver din ordre i henhold til billeder, vi tilbyder. Efter modtagelse af vores produkter, hvis du ikke er tilfreds med farve eller størrelse, men ikke kvalitetsproblemer, er ombytning eller delvis refusion af købsbeløb tilgængelig. Returforsendelse er for købers regning.

• Hvad angår kvalitetsproblemer eller en forkert version, skal du tage billeder af varerne og sende dem til os. Vi tager det fulde ansvar, hvis der er tale om kvalitetsproblemer.

• Alle bestilte varer er de rigtige varer, du vælger på mit websted. Og hvis du returnerer de rigtige varer til en refusion: Alle returnerede varer pålægges et genopladningsgebyr på 15%. Forsendelses- og ekspeditionsgebyrer refunderes ikke.

• Vi dækker ikke forsendelsesomkostninger ved returnering eller udveksling af den rigtige ordrepakke, du er ansvarlig for forsendelses- og håndteringsomkostninger. Derudover anbefaler vi, at du tilføjer sporing og forsikring for din egen beskyttelse, da vi ikke kan være ansvarlige for tabte forsendelser.

• Alle returnerede varer skal sendes til den forsendelsesadresse, som vi sender dig på e -mail.

• Hvis du vil bytte varer til en anden stil eller anmode om refusion, bedes du informere os om trackingnummeret, når varerne er sendt tilbage. Når vi har modtaget din pakke, sender vi den vare, du ombestiller, eller refunderer din betaling.

• Hvis du har spørgsmål om returnering af dine produkter, bedes du kontakte os!
Ingen retur eller bytte i disse situationer:

1) Vi accepterer ikke varer, der med kvalitetsproblemer skyldes subjektiv bevidsthed om defekte varer.
2) Vi accepterer ikke returnering af varer, der er blevet brugt, beskadiget, graveret eller ændret af tredjepart.
3) Vi accepterer ikke varer, der er uautoriserede, pakket forkert eller forkert forsikret.
Vi værdsætter din forståelse.

Ordre Annullering

Annullering af en ordre skal anmodes om, før ordren er afsendt. Årsag til, at vi behandler alle ordrer så hurtigt som muligt inden for 6-8 timer efter, at ordrer er afgivet, så vi er ikke altid i stand til at annullere en ordre, efter at den er placeret. Din forståelse er værdsat. Fortrydelsesanmodninger efter ordren er afsendt behandles i overensstemmelse med vores returpolitik.

Venlig meddelelse

Hvis du ikke modtog dit sporingsnummer inden for 3 dage efter at du afgav din ordre, har din e-mail-server muligvis set det som spam. I dette tilfælde bedes du kontakte os for at få hjælp.